Política de Compres

Per a comprar en el nostre web has de seguir les següents passos

·Navega i agrega l'o els productes al carro de compres, revisa el carro i pressiona finalitzar compra.

·Completa les dades que et seran sol·licitats

·Revisa bé les dades lliurades.

·Selecciona el mitjà de pagament.

·Realitza el pagament mitjançant transferència electrònica (Les dades apareixen al moment de realitzar la compra) o targeta de crèdit/dèbit

Política de Devolucions

Què haig de fer per a retornar un article?
Per a sol·licitar una devolució escriu-nos a l'adreça mdi@unmardidees.com especificant el número de la comanda (que trobaràs en el mail de confirmació de la comanda) i el motiu de la devolució. Estudiarem cada cas i donarem una solució ajustada a cada comanda.


Quin és el termini per a poder realitzar una devolució?
Per a qualsevol devolució, tens un termini de 15 dies des que rebis la comanda, fent-te càrrec de les despeses d'aquesta. Els productes han d'estar en perfecte estat, i en el seu embalatge original. No acceptarem devolucions d'articles que hagin estat oberts excepte articles defectuosos.

En el cas d'articles defectuosos, t'oferim dues opcions: retornar-te l'import o reexpedir-te novament el producte, sempre que estigui en existències. En aquest cas, ens faríem càrrec de les despeses d'enviament.Quan rebré l'import de la meva devolució si s'ha resolt al meu favor?
Una vegada aprovada la devolució i rebuts els articles, t'enviarem un email indicant-te l'import que s'abonarà en el teu compte. El temps estimat, depenent de les entitats bancàries, és un parell de dies.

Recorda que cada cas l'estudiarem de manera individual i hi haurà devolucions que no comportin la devolució de l'import sinó el bescanvi immediat per un altre producte del mateix valor.Què fer si l'import de la meva devolució és incorrecte?
Posa't en contacte amb nosaltres en mdi@unmardidees.com i solucionarem el problema al més aviat possible.
Atentament. Papereria-Atelier es reserva el dret de rebutjar devolucions comunicades o enviades fora del termini fixat, o articles que no es trobin en les mateixes condicions en les quals van ser rebuts.Què fer si la caixa arriba trencada a conseqüència del transport?
En aquest cas, no acceptis la comanda i anota en l'albarà de lliurament el desperfecte. És l'única manera que tenim de reclamar responsabilitats a l'empresa de missatgeria. Si fins i tot estant la caixa danyada, acceptes la comanda (havent indicat en l'albarà que la caixa venia danyada) guarda-la, i també els productes que poguessin estar deteriorats. Serviran perquè els perits valorin el mal i puguem reposar-te els articles espatllats.

NOSOTROS
POLITICAS
HORARIO DE ATENCIÓN
ÚNETE A NOSOTROS

De Lunes a Viernes

de 9.30 a 14.30 y 16.00 a 20.30

Sábados de 10:00 a 14:00

          93 768 87 42

NUESTRA CASA

© 2020 by ACTUASERVICES PROJECTS   -   www.actuaservices.com     - Consultoría Empresarial